CHP'den Yangınzedelere Yardım

KASTAMONU (AA) – CHP Taşköprü İlçe Başkanlığı, Paşa köyü Hamdullah Mahallesi'nde evleri yanan vatandaşlara yardım dağıttı.

KASTAMONU – CHP Taşköprü İlçe Başkanlığı, Paşa köyü Hamdullah Mahallesi'nde evleri yanan vatandaşlara yardım dağıttı. Kayınvalidesine kızan Y.Ö, tarafından çıkartılan yangın sonucunda, 6 evin ahır ve samanlığın yanmasıyla, evsiz kalan 13 aileyi ziyaret eden Taşköprü CHP İlçe Başkanı Ahmet Kesim ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kesim, yaptığı konuşmada, köylülerin yaralarının bir an önce sarılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Konuyla yakından ilgileniyoruz. Burada mağdur olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız, ne gerekiyorsa yapacağız. Vatandaşlarımızın en ufak bir endişesi olmasın" dedi. Kesim, daha sonra battaniye, kuru gıda ve temizlik malzemesinden oluşan yardım malzemelerini yangınzedelere dağıttı. Yangınzede köylüler ise yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: