CHP'li Acar, imza atan vekiller hakkında konuşmadı

CHP Antalya Milletvekili ve CHP Grup Disiplin Kurulu Başkanı Gürkut Acar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde...

CHP Antalya Milletvekili ve CHP Grup Disiplin Kurulu Başkanı Gürkut Acar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen ve emekli milletvekillerine yapılan zam getiren önergeye imza atan Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile Bolu Milletvekili Tanju Özcan hakkında yorum yapmadı.
Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Acar, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu'na yapılan atamaları eleştirdi. Toplantı sonrasında basın mensuplarının emekli milletvekillerine yapılan zamma ilişkin önergeye imza attıkları için disipline sevk edilen CHP'li Ahmet Toptaş ile Tanju Özcan'ı hatırlatmaları üzerine Acar, konu hakkında yorum yapmadı. Grup Disiplin Kurulu Başkanı olması sebebiyle yorum yapmak istemediğini ifade eden Gürkut Acar, sorumlu bir mevkide bulunduğunu, bu konuda açıklama yapmak istemediğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz