Chp'li ayaydın, mardin'e okul yaptırıyor

Mehmet Ali DİNLER / MARDİN, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, memleketi Mardin'in Derik İlçesi'ne 24 derslikli ilk ve ortaokul binası

Mehmet Ali DİNLER / MARDİN, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, memleketi Mardin'in Derik İlçesi'ne 24 derslikli ilk ve ortaokul binası yaptırıyor. Derik'te eskiyen Cumhuriyet İlkokulu binası yıkılarak, yerine Mehmet Ayaydın adına yapılacak okul için bugün Milletvekili Aydın Ayaydın'ın kardeşi Necdet Ayaydın Mardin Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz, İl Milli Eğitim Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulvasi Ete protokol imzaladı.
Derik'teki okulun yapımına iki ay içinde başlayacaklarını belirten Necdet Ayaydın, okulun 2016 eğitim yılında hizmete gireceğini söyledi. Derik'teki yıkılacak Cumhuriyet İlkokulu'nda Aydın Ayaydın ile İpekyolu firmasının yönetim kurulu başkanı Yalçın Ayaydın ve kendisinin de okuduğunu belirten Necdet Ayaydın şöyle konuştu:
"Bu okul bizim için büyük önem arz ediyor. Bu okul eskidiği için biz aile olarak yıkıp yeni bir okul yaptırma kararı aldık. Yaptıracağımız okula rahmetli babamız Mehmet Ayaydın'ın adını vereceğiz. Okulun bodrum katına bilişim laboratuarı kurup, bilgisayarlarla donatacağız. Oraya da annemiz Bedia Ayaydın'ın isimini vereceğiz. Bugün bizim için çok mutlu bir gün. Burada bu işi yaptığımız için aile olarak büyük gurur taşıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: