CHP'li Başkan Yaşar'a muhalefetten 'geçmiş olsun' ziyaretleri sürüyor

CHP ilçe kongresinde yaşadıklarından dolayı Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a MHP ve HAS Parti’den...

CHP ilçe kongresinde yaşadıklarından dolayı Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a MHP ve HAS Parti’den destek geldi.

Yaşar’ın CHP ilçe kongresinde yaşadıklarını kınayan MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, MHP’li Meclis Grup Başkanı Cengiz Avcı ve meclis üyeleri, Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Uysal, “Başkana yapılan ve reva görülen tutum ve davranışlar hepimizi derinden üzmüştür. Bütün Yenimahalle’nin tanıdığı bir başkanı kendi partisinin tanımaması üzücü.” dedi.

Yenimahalle’de her kesimden ve görüşten binlerce kişinin kendisini ziyaret ederek desteklerini bildirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, “Bu süreçte her kesimden, her düşünceden binlerce hemşehrim beni ziyaret ederek desteklerini verdiler, geçmiş olsun dilediler. Bu kadar sevilmek ve sayılmak, Yenimahalle’de böyle bir kucaklaşmayı sağlayabilmek çok mutluluk verici. Şimdi kendimi her zamankinden daha güçlü hissediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

HAS Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Savaş Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Yaşar’a CHP Yenimahalle İlçe Kongresi’nde yaşanan tatsız olaylar için geçmiş olsun dileklerinde bulunan parti üyeleri, “Size yapılan tatsız olaylar bizleri üzdü, size yapılan bu haksız davranışları kınıyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: