Chp’li Baydar Çiftçi Üzerinden Hükümete Yüklendi

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, hükümete ateş püskürdü. Köylünün açlıktan nefesi koktuğunu dile getiren...

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, hükümete ateş püskürdü. Köylünün açlıktan nefesi koktuğunu dile getiren Baydar, köylünün misafirine çay ısmarlayacak parası olmadığını ileri sürdü.

Meclis çalışmalarından arda kalan zamanlarda Aydın’da çeşitli programlara ve köy gezilerine katılan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, ülkede süren 11 yıllık AK Parti zulmün sona ereceğine yürekten inandıklarını belirterek bu amaç için çaba harcadıklarını söyledi. köylünün çok zor durumda olduğunu dikkat çeken Baydar, “Köylerde gezerken gülemiyorum. Her köylü vatandaşımın sorunları aynı borçsuz köylümüz kalmamış. Bunların arasında gezdiğinizde nasıl güleceksiniz genel olarak gezdiğim yerlerde hüzün ve zulüm görüyorum. Köylü perişen durumda. Ben Aydın’da hemen hemen bütün köyleri dolaştım. Köylerde çiftçinin köylünün halinin perişan olduğunu, açıktan nefesinin koktuğunu, yanına bir insan gelirse çay ısmarlayacak parasının olmadığını görüyorum. Girdi maliyetleri bu kadar yükselmişken, zeytinyağı fiyatları 10 sene önceki fiyatlarla eş değer. Ülke bu gibi bir durum ile daha önce hiçbir dönemde karşılaşmadığını düşünüyorum. Köylümüzün hükümete gereken dersi 2015 seçimlerinde vereceğine inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Yerelde CHP iktidarı olduğunu hatırlatan Lütfi Baydar, yerel seçimler içinde Aydın’da büyük şehiri açık farkla alacaklarını hatta büyükşehir seçimlerinde Türkiye rekoru kırmayı hedeflediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: