CHP'li Belediye Başkan Aday Adayı, STK Başkanları Ile Buluştu

Hatay'ın Erzin ilçesinde, CHP’li Belediye Başkan aday adayı olan Ali Büyüker, sivil toplum kuruluşu (STK)...

Hatay'ın Erzin ilçesinde, CHP’li Belediye Başkan aday adayı olan Ali Büyüker, sivil toplum kuruluşu (STK) başkanları ile buluştu. Tüm oda başkanlarının da bulunduğu toplantıya ilçede faaliyet gösteren 70 sivil toplum kuruluşu başkanı katıldı.

Ali Büyüker, ilçe adına yapılacak tüm işlerde sivil toplum örgütü başkanları ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunacakları sözünü verdi. 2014 yerel seçimlerinde CHP’nin Erzin Belediye Başkan aday adaylarından iş adamı Ali Büyüker ilçede faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen ilk başkan aday adayı oldu.

Reklam
Reklam

El birliği ile hareket edilmesi halinde aday adaylarından kim başkan olursa Erzin’de güzel işler yapılacağını belirten Ali Büyüker, "Bu iş bize kısmet olursa yapacağımız tüm çalışmalarda halkımızın ve sivil toplum kuruluşu yetkililerinin görüşünü alacağız. Yaptığımız hizmetlerde biz yaptık oldu anlayışı olmayacak. En küçük işte dahi vatandaşlarımıza soracağız. Çünkü harcanan paralar onların parası. Devletimizin belediyelere verdiği para hizmet edilsin diye veriliyor. Bizim bu paraları gereksiz işlere harcama yetkimiz yok. Allah kimseye kul hakkı yedirmesin. Hakkımızda hayırlı değilse Allah bu işi bize nasip etmesin.’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz