CHP'li belediye parka koymak için sahibinden satılık dinozor iskeleti arıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı için dinozor ve dinozor iskeleti arıyor....

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı için dinozor ve dinozor iskeleti arıyor. CHP'li belediye, uzun süredir yapımı devam Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı için 'Dinazor ve dinazor iskeleti satın alınacaktır' şeklinde verdiği gazete ilanıyla ihaleye çıktığını duyurdu.

Çocukların bilimi uygulamalı olarak görmesi için Fransa’da bulunan eğlence merkezi Disneyland'dan esinlenerek hazırlanan söz konusu parka alınacak olan dinozor ve dinozor iskeletinin 120 gün içinde parka getirilerek hizmete sunulması planlanıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 8 yıl süren çalışmaların ardından bir bölümü açılan ve içerisinde korsan gemi, masal şatosu, anfi tiyatro, gözlemevi barından kentin en büyük parkına şimdi de dinozor ve dinozor iskeleti koyma kararı aldı. Belediye, bu bağlamda, Kütahya yolu üzerindeki Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı için alacağı dinozor ve dinozor iskeleti için ihaleye çıktı. Belediye dinozor iskeleti için yerel gazetelere de ilan verdi.

Reklam
Reklam

İhale şartlarında dinozor ve iskeletinin Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı'na teslim edileceği belirtilirken, iskeletin 120 iş günü içerisinde teslim edilmesi gerektiği belirtildi. Ayrıca söz konusu dinozor iskeletinin tek partide teslim edileceği ve ürünün kurulumunun ihaleyi alan firma tarafından yapılarak çalışır vaziyette teslim edilmesi gerektiği kaydedildi. İhale şartnamesinde sadece yerli firmaların katılabileceği belirtilirken, ihale sonrası nasıl bir dinozor ve iskeletinin alınacağı merak konusu oldu.

'Dinazor ve dinazor iskeleti alınacaktır' başlığıyla verilen ilanlar, vatandaşlar tarafından da büyük ilgi çekti. Vatandaşlar, dinozor ve iskeletini merakla beklediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz