CHP'li Belediyeden asker düşmanlığı!..

CHP’li Ereğli Belediyesi, Ordu Yardımlaşma Kurumu’na ait Erdemir’e ceza üstüne ceza yağdırıyor!..

CHP’li Belediye yönetimi, genel seçimden bu yana Erdemir’e trilyonlarca liralık ceza yazdı!.. Gerekçe “ruhsatsız” bina ve tesisler!.. Erdemir’in ruhsat başvurularına da zorluk çıkartan belediye yönetimi, öte yandan kentte çok sayıdaki kaçak binalara göz yumuyor!..

HEDEFTE ERDEMİR VAR

CHP’li Ereğli Belediyesi, Posbıyık’ın kişisel isteklerine yanıt vermeyen Ordu Yardımlaşma Kurumu’na (OYAK) ait Erdemir’e genel seçimlerden bu yana milyonlarca liralık ceza yazdı! Gerekçe, “ruhsatsız” bina ve tesisler!.. Erdemir’in devletten OYAK’a geçerken tam olarak ele alınamayan ruhsat sorunlarının, devletçilik döneminde bu soruna hiç girmeyen Posbıyık için fırsat oldu! Erdemir devlette iken ruhsatsız binalara sesini çıkartmayan Posbıyık seçimlerde Erdemir yönetiminden destek alamayışını bahane ederek, polis gücüyle girdiği Eredemir’in birçok binasını ve tesisini mühürledi, ağır cezalar yazdı. Erdemir’in ruhsat başvurularını da hasıraltı etti.

Reklam
Reklam

CHP tabanı, askerlere ait ve Ereğli’yi Ereğli yapan Erdemir’e karşı yürütülen bu düşmanca politikanın, temelde askerlere yönelik olduğunu belirterek, Belediye yönetimini genel politik dengelerden habersiz olmakla suçluyorlar!.. Erdemir’e yönelik düşmanca politikanın sadece askerlere değil, Ereğli’ye de zarar verdiğinin altını çizen CHP’liler, CHP üstyönetiminin partinin genel politikasına ters düşen asker düşmanlığına son verilmesi gerektiğini belirtiyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: