CHP’li Çelebi’den Hak-İş Üyelerine Davul Zurna Çıkışı

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk koyup davul ve zurna ile 1...

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk koyup davul ve zurna ile 1 Mayıs'ı kutlayanlara çıkıştı. Çelebi, "Herkes tazyikli su altında. Böyle davul ve zurna ile anma yapmayın." dedi.

Taksim Meydanı'na gelip Hak - İş üyelerine yönelen Çelebi, “Herkes tazyikli su altında, herkes. Faşizm’i görüyorsunuz. Böyle davul ve zurna ile anma yapmayın. Bırakın milletvekili kimliğimi, bunu eski bir sendikacı, emekçi olarak rica ediyorum!” ifadelerini kullandı.

Hak-İş üyelerinin, ”Siz geldiğinizde iyiydi, zamanında sizi de çok gördük.” sözlerine sinirlenen Çelebi, “Siz kendinize bakın.” cevabını verdi ve Taksim Meydanı’ndan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: