CHP’li Emek: Bayramın verdiği güçle acıları aşacağız

AK Parti ile CHP arasındaki bayramlaşmada Van depremi ve terör sebebiyle yaşanan acıların birlikte aşılacağı...

AK Parti ile CHP arasındaki bayramlaşmada Van depremi ve terör sebebiyle yaşanan acıların birlikte aşılacağı mesajı verildi.

AK Parti Genel Merkezi’ne gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Emek, Van depreminin acısının hala yüreklerde olduğunu söyledi. Kurban Bayramı’nı fırsat bilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün deprem bölgesine gittiğini kaydeden Emek, Cuma günü de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Van’a gideceğini ifade etti. Bayramların birliğin, bütünlüğün, sevginin, hoşgörünün hayata geçtiği durumlar olduğunu söyleyen Emek, “Bu vesileyle CHP ekibi olarak AK Parti’ye bayramlaşmaya geldik. Bütün burukluk ve acılarımıza rağmen hepimize, bütün milletimize kutlu hayırlı olmasını diliyorum. Bayramı milletçe yaşıyoruz; acılar, sıkıntılar, insan hayatının yaşadığı durumlar... Ama bayramların verdiği güç ve kuvvetle aşacağımızı umuyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Genel Başkanı Reha Denemeç ise “Buruk bayram yaşıyoruz, ama sevinçlerin. acıların paylaşıldığı bayramlar... Siyasi partilerle bir araya gelinmesi güzel.” ifadesinikullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz