CHP'li Figen Çalıkuşu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Için Aday Adayı

Muratpaşa Belediyesi'nin CHP Meclis Üyesi Figen Çalıkuşu, üyesi bulunduğu CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptığını bildirdi.

Muratpaşa Belediyesi'nin CHP Meclis Üyesi Figen Çalıkuşu, üyesi bulunduğu CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptığını bildirdi. Figen Çalıkuşu, yaptığı yazılı açıklamada, bir büyük ve başarılı turizm projesinin şekillendirdiği Antalya'yı artık avantajları yanında tüm zaaflarını gidererek küresel bir kent düzeyine zıplatmaya talip olduğunu kaydetti. Turizm istatistiklerine göre Antalya'nın 10 milyon turistle dünyada en çok ziyaret edilen dördüncü il durumunda bulunduğunu kaydeden Çalıkuşu, "Ancak Antalya bu parıltının altında çok da ciddi zaaflar barındırmakta, maalesef geçen bunca zaman sonrasında halen küresel kente dönüşememektedir. Antalya'yı yönetmeye değil, çağa taşımaya adayım" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: