Chp’li Gençlerden Başkan Çerçioğlu’na İmza Kampanyalı Destek

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Çiftlikköy Bölgesinde yer alan Jeotermal sahasının satılmaması çağrısına, CHP gençler...

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Çiftlikköy Bölgesinde yer alan Jeotermal sahasının satılmaması çağrısına, CHP gençler imza kampanyası destek verdi.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Çiftlikköy Bölgesinde yer alan Jeotermal sahasının satılmaması çağrısına CHP Aydın İl Gençlik Kolları ile CHP Merkez İlçe Gençlik Kollarından imza kampanyalı destek geldi. Cumhuriyet Halk Partili gençler “Satma Sayın Valim Satma” adıyla Çiftlikköy Bölgesinde yer alan Jeotermal sahanın satışının iptali için imza kampanyası başlattı.

Reklam
Reklam

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri, yaptığı açıklamada “ Aydın ve Aydın halkı doğalgaza mahkûm bırakılmak isteniyor. Bizler bunu kabul etmiyoruz. Kendi öz kaynağımız olan Jeotermal enerjimiz bulunurken bunu kabul etmemizde mümkün değil. Aydın ve İncirliova da yer alan toplamda 20 bin konutun ısıtılması-soğutulması ve seracılıkta kullanılabilecek büyüklükte bir kaynağımız varken bunu kullanmamanın mantıksızlık ve bizleri dışa bağımlı yapmaktan başka bir işe yaramayacağını söylüyoruz. Bizler Sayın Valimize sesleniyoruz ve diyoruz ki ‘Satma Sayın Valim Satma’” ifadelerini kullandı.

CHP Aydın Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kemal Öztürk ise “ Bu kampanyayla kamuoyu oluşturma çabası içindeyiz. Bizler şehrimizin sorunları ile ilgilenen ve onlara çözüm üretmeye çalışan gençleriz. Bu kampanya hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm Aydın Halkı tarafından destekleniyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: