Chp'li Kadınlar, Ahmetli'de Fidan Dikti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı İlçe Kadın Kolları, "Bir fidan da sen dik" kampanyası başlattı....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı İlçe Kadın Kolları, "Bir fidan da sen dik" kampanyası başlattı. Ahmetli Köyü ağaçlandırma sahasına giden partililer, 100 adet çam fidanını toprakla buluşturdu.

Daha yaşanılabilir ve yeşil bir çevre için harekete geçen CHP’li kadınlar, şenlik havasında fidan dikimi gerçekleştirdi. Ahmetli köyünde yaşayan kadınlar ise, yaptıkları gözlemeleri davetlilere ikram etti. Ahmetli Köyü Yörük Kültürünü Geliştirme ve Yaşatma Derneği’ne bağlı halk oyunları ekibi ise, fidan dikim törenine şölen havası yaşattı.

Reklam
Reklam

CHP'li kadınların bu etkinliğine İzmir Milletvekili Musa Çam, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, Belediye Başkan Yardımcısı M. Yıldız Sivrikaya, Belediye Meclis üyeleri, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Projeyi Torbalı’ya bağlı köylerde devam ettireceklerini dile getiren CHP Kadın Kolları Başkanı Fethiye Şengüzel, katılımcılara teşekkür etti. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ise, ağaç dikmenin önemine işaret ederek, “Vatandaşların çevreye olan ilgisine dikkat çekmek, yeşil ve yaşanılabilir bir Torbalı oluşturmak için yapılan bu projeyi destekliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz