Chp’li Kadınlar Çocuklara Türk Bayrağı, Balon Ve Uçurtma Dağıttı

CHP’li kadınlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencilere Türk Bayrağı, balon ve...

CHP’li kadınlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencilere Türk Bayrağı, balon ve uçurtma dağıttılar.

CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Zaimoğlu ve yönetimi ile Akdeniz İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamide Bozlu ve yönetimi, Sabiha Çiftçi İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti. CHP’li kadınlar, ziyarette öğrencilere çok sayıda Türk Bayrağı, balon ve uçurtma dağıttı.

İl Kadın Kolları Başkanı Zaimoğlu, yaptığı açıklamada, 23 Nisan’ın Türk ulusunun kendi bağımsızlığını eline aldığı gün olarak tarihteki yerini gururla aldığını vurguladı. Egemenliğin kayıtsız, koşulsuz ulusa ait olduğu bu yeni yönetim biçiminin, Türkiye Cumhuriyeti'ne yurttaşlık bağı ile bağlı olan herkese ‘birey olma’ olanağı sağladığını belirten Zaimoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği ve büyük önderimiz Atatürk’ün çocuklarımıza ve hatta dünya çocuklarına armağan ettiği tek çocuk bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’dır. En kutsal emanetimiz olan Cumhuriyet’imizi her türlü iç ve dış saldırılara karşı canları pahasına koruyup, gelecek nesillere taşıyacak nesiller yetişeceğine olan inancımla, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: