Chp`li Kadınlar Eşgüdüm Toplantısında Buluştu

CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen aylık rutin eşgüdüm toplantılarından biri de Çerkezköy`de...

CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen aylık rutin eşgüdüm toplantılarından biri de Çerkezköy`de gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Hülya Karaağaç, kadın kolları üyelerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Çerkezköyde düzenlenen CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Eşgüdüm Toplantısında konuşan Tekirdağ Kadın Kolları İl Başkanı Hülya Karaağaç: “Bundan sonra çalışmalarımıza daha da ivme kazandırarak devam etmemiz gerekiyor. Çünkü ülkemiz ve cumhuriyetimiz üzerinde oynanan oyunları gördükçe ve T.C.nin bile ülkemizi yönetenleri rahatsız ettiği bir süreç yaşıyoruz. Bu nedenle bizlere büyük görevler düştüğünün bilincinde olarak çalışmalıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda daha sonra her ilçe örgütü ayrı ayrı yaptığı aylık çalışmanın sunumunu yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: