Chp’li Kadınlar Köyleri Ziyaret Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Adapazarı İlçe Kadın Kolları’nın köylere yönelik düzenlediği ziyaret programları hız kesmeden devam...

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Adapazarı İlçe Kadın Kolları’nın köylere yönelik düzenlediği ziyaret programları hız kesmeden devam ediyor.

CHP Adapazarı İlçe Kadın Kolları, Adapazarı’na bağlı köyleri ziyaretlerine devam ediyor. Bölgenin kuzeyde bulunan köylerinde çat kapı ziyaretlerde bulunan Adapazarı İlçe Kadın Kolları, son olarak Adapazarı’na bağlı Karadavutlu, Aşırlar, Salmanlı ve çevre köylere ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretlerin devam edeceğini belirten Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Kahvecioğlu, Kadın Kolları olarak yerel ve genel sorunlarının tespit edilip bu sorunlara yönelik çözüm yolları arandığını söyleyerek, kadınlardan gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını ifade etti. Sevim Kahvecioğlu, kentin ve ülkenin geleceğinin kadınlara bağlı olduğunu, geleceğin ancak kadınlarla kurulabileceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: