Chp’li Kadınlar Kuşadası Esnafını Ziyaret Etti

CHP 2. Kadın Kolları eşgüdüm toplantısı için Kuşadası’nda bulunan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal...

CHP 2. Kadın Kolları eşgüdüm toplantısı için Kuşadası’nda bulunan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve 81 ilin kadın kolu başkanları Kuşadası esnafını ziyaret etti.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, CHP Kuşadası ilçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil ve CHP Kuşadası ilçe Kadın kolu Başkanı Nimet Dede’nin eşlik ettiği, Genel Başkan Dokuzcan ve 81 ilin kadın kolu başkanları, Barbaros, Sağlık Caddesi, Kahramanlar Caddesi ve Kaleiçi’ndeki esnafı ziyaret etti. Başkan Altungün ile birlikte kendileriyle sohbet edip, dertlerini dinleyen CHP’li kadınlara Kuşadası esnafı tarafından çeşitli hediyeler verildi ve daha sonra lokma dağıtıldı.

Reklam
Reklam

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve CHP’li il başkanı kadınlar daha sonra CHP’nin önemli sosyal projelerinden olan Halk Butik’in Kuşadası’ndaki şubesini ziyaret etti. Halk Butik görevlileriyle görüşen ve reyonları gezen Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: