Chp’li Kadınlar Seçim Hazırlıklarına Başladı

CHP Kadın Kolları Tokat İl Başkanı Zarife Gündoğdu, “Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız”...

CHP Kadın Kolları Tokat İl Başkanı Zarife Gündoğdu, “Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

CHP Tokat Kadın Kolları, 7 ay boyunca tüm Türkiye çapında devam edecek olan ve yerel seçimlerde kadın örgütlülüğünün sağlanmasını hedefleyen çalışmanın startını verdi. Parti binasında basın açıklaması yapan CHP Kadın Kolları Tokat İl Başkanı Zarife Gündoğdu, 7 ay boyunca yapılacak çalışmada ortak hedef, ortak söz, ortak eylem, ortak davranış biçimi geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi. CHP’li Gündoğdu, 7 aylık çalışma programı kapsamında 7 ayda ilçe,7 ayda mahalle, 7 ayda sandık çalışmasına geçileceğini ifade ederek, “Burada hedef; seçimlerin iki ana unsuru olan kadın ile sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmektir. Yerel seçimlere giderken, 7 ayda iller çalışmamızı başlatıyoruz. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gündoğdu, çalışmaları boyunca ana vurgularının eşit temsil eşit katılım taleplerini arttırmak, kadın sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: