CHP'li Kadınlardan Ihtiyaç Sahibi Aileye Giyecek Yardımı

Mersin'in Tarsus ilçesinde CHP Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi ailelere giyecek yardımında bulundu.CHP İlçe Kadın Kolları...

Mersin'in Tarsus ilçesinde CHP Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi ailelere giyecek yardımında bulundu.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülizar Saçkesen, yöneticiler Atike Sezik, Figen Acıyiyen ve Tülay Deniz, Tarsus’un Çağlayan Mahallesi'nde ikamet eden Toprak ailesini ziyaret ederek, çocuklarına giyecek yardımında bulundu.

Kendilerine gelen talepleri, imkanlar ölçüsünde değerlendirdiklerini ifade eden Saçkesen, “Geçtiğimiz günlerde, ilköğretim okulu öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunmuştuk. Şimdi de Toprak ailesinin çocuklarına giysi getirdik. Çocuklarımızı sevindirmek, durumu olmayan ailelere yardımcı olmak bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Sosyal etkinliklere ve parti çalışmalarına sürekli katıldıklarına vurgu yapan Gülizar Saçkesen, “CHP’li kadınlar olarak, ülkemizin yaşadığı bu zor süreçten kurtulması ve aydınlık yarınlara kavuşması için çaba sarf ediyoruz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: