CHP'li Keskin'den Neşet Ertaş'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, geçtiğimiz pazartesi günü sağlık sorunları nedeniyle hastaneye...

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, geçtiğimiz pazartesi günü sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan Türk halk müziği sanatçısı Neşet Ertaş’ı ziyaret etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdiğini söyleyen Keskin, Ertaş için “Kendisinin morali yerinde. Aile efradı da yanında. Kendisini canlı ve diri gördüm. Ciddi ve düzenli bir tedavi sürdürülüyor” dedi.

Ertaş’ın İzmir aşığı olduğunu, o nedenle konutunu İzmir’den aldığını hatırlatan Keskin, “Neşet Ertaş inşallah buradan sağlıklı çıkar. Türk Halk Müziği’ne geçmişte olduğu gibi çok güzel hizmetler sunar. Ben kendisine ‘27 yıl önce yurtdışına çıkmak zorunda kaldınız. Bütün konserlerinizde uğradığınız haksızlığın yüksünmesi içinde olmadınız. Hep örnek insane oldunuz’ dediğimde ‘olgun insanlar yapılan yanlışların tutsağı olmazlar’ dedi. Çok güzel ve anlamlı konuştu. Gerçekten ders alınması gereken bir yaklaşım” dedi.

Reklam
Reklam

"GÖSTERİLEN TEPKİ, GÜNAY’IN ŞAHSINA DEĞİL, HÜKÜMETİN YAPTIĞI YANLIŞLARA KARŞI"

9 Eylül İzmir’in kurtuluş günü kutlama törenlerinde yaşananları ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yuhalanması olayını da değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcı Adnan Keskin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Toplumların beyninden silinmemesi gereken simge günler vardır. İzmir için önemli, simge olan bir günü gençlerimizin, insanlarımızın zihninden çıkartma girişimlerine elbette demokratik tepki olacaktır. Siz toplumun beklentilerini ve önceliklerini yok sayarsanız kendi ütopyanızı bir takım kirli yöntemlerle kabul ettirmeye çalışırsanız bunu kabul etmeyen insanlar da tepkilerini koyacaklardır. Gösterilen tepki sayın Kültür Bakanı’nın şahsı ile ilgili değil, hükümetin yapmış olduğu yanlışlara karşı İzmir halkının tavrıdır. Umuyorum siyasal iktidar İzmir halkının gösterdiği bu demokratik refleksten gerekli mesajı alır. Budan sonraki yıllarda bizim için simge olan günlerin kutlanmasında engelleyici bir yaklaşım sergilemezler.”

Reklam
Reklam

"ERTAŞ'IN DURUMU İYİ"

Neşet Ertaş’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren hastanenin Başhekim Yardımcısı Zeki Hozer, “Neşet Bey'in genel durumu iyi. Durumunda bir aciliyet yok. Şuanda kısıtlı bir şekilde misafir kabul etmeye başladı. Tedaviyi planlayıp 6 – 7 gün içersinde kendisini taburcu etmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: