CHP'li Koç: Başbakan Erdoğan CHP’ye Hakim Olmak Istiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, “Bugün Türkiye’de tüm...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, “Bugün Türkiye’de tüm alanlar Başbakan’ın elinde ama daha hakim değil. Başbakan, muhalefete de hakim olmak istiyor.” dedi.

Haluk Koç, CHP Eyüp İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 'CHP ve Demokrasi' konulu söyleşide konuştu. Alibeyköy'de bugün konuşan Haluk Koç, CHP’nin kimsenin egemenliğine giremeyeceğini belirterek, “Öyle bir dönemden geçiyoruz ki yürütme Başbakan’ın elinde, yasama elinde, yargı elinde, medya elinde, üniversiteler elinde ama daha hakim değil. Başbakan, muhalefette ‘ben de olsun’ diye her şeyi istiyor. Başbakan’ın amacı budur.“ açıklamalarında bulundu.

Reklam
Reklam

Türkiye'deki bütün kamu ve kuruluşların Başbakan'nın karakterine büründüğüne değinen Haluk Koç açıklamalarına şöyle devam etti: "Başbakan en yakın siyaset yoldaşına dahi şans vermeyecek durumda. Aslında şimdi Çankaya’da bir Recep Tayyip oturmakta farklı değil, aynı kişidir. Meclis Başkanı, parti değiştirmekten başı dönmüş biri, o da bir Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yargıtay Başkanı, Danıştay Başkanı, Anayasa Mahkemesi Başkanı, Üniversite Rektörleri, her biri birer Recep Tayyip Erdoğan'dır. TBMM’de 326 AK Parti milletvekili var. Değişik simalar, bay bayan hiç fark etmez. Bölgeleri hiç fark etmez. Ama hepsi birer Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz