CHP'li Koç: Gizli Kapılar Ardında Bazı Pazarlıklar Yapılıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Gizli kapılar ardında bazı pazarlıklar yapılıyor. Bunları sorgulamak zorundayız....

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Gizli kapılar ardında bazı pazarlıklar yapılıyor. Bunları sorgulamak zorundayız. Masanın bir ucunda Tayyip Erdoğan oturuyor, diğer ucunda Öcalan oturuyor." dedi.

Koç, CHP Edremit ilçe teşkilatı binasını ziyaret etti. Burada konuşan Koç, barış müzakerelerine değindi. Koç, "Gizli kapılar ardında bazı pazarlıklar yapılıyor. Bunları sorgulamak zorundayız. Masanın bir ucunda Tayyip Erdoğan oturuyor, diğer ucunda Öcalan oturuyor. Amerika, İsrail, Beşir Atalay biliyor, emekliliği yaklaşmış siyasi gevezelikten muzdarip olan ve ikide bir ağlayan Başbakan Yardımcısı Arınç biliyor ne konuşulduğunu. Tayyip Erdoğan'a anlayabildiği kadarı aktarılıyor herhalde. Öcalan biliyor, Kandil biliyor. Bilmeyen bir tek halk. Ne yapılıyor, ne ediliyor? Açık, net, şeffaf olun bir süreç üretiyorsanız. Gelin milletin önüne meclise. Ne oluyorsa milletin önünde konuşalım." dedi.

Reklam
Reklam

BİRGÜL AYMAN GÜLER'İN SÖZLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Haluk Koç, CHP Milletvekili Birgül Ayman Güler'in 'Türk ulusuyla Kürt milliyeti eşit olamaz' sözüyle ilgili şunları söyledi: "Birgül hanımın söylediğine baktığınız zaman çerçeve olarak kelime kelime baktığınız zaman. Yani milliyet veya ulus kavramları değerlendirildiğinde yanlış bir şey değil. Siyaset yaparken ince kurallar var. Siyaset yaparken kürsüde algılanması var. O çok önemli. Doğru bir şey söylersiniz yanlış algılandığı zaman. O silah size terse döner. O zaman dokuz düşünüp bir söylemek lazım." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: