CHP'li Koç'a "bol keseden vaat" eleştirisi

SAMSUN (İHA) - AK Parti Samsun Milletvekili ve 5. sıra adayı Ahmet Yeni, CHP Grup Başkanvekili olan Samsun Milletvekili ve 1. sıra adayı Prof. Dr. Haluk Koç'u bol keseden vaat verdiği için eleştirdi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile birlikte Anakent İş Merkezi'ndeki Belediye Emeklileri Derneği, Kuyumcular Odası ve esnafları ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Seçimler için bol keseden vaatte bulunanlar arasına CHP'li Haluk Koç da katıldı. Özgeçmişinin anlatıldığı fotoğrafının altına 'Herkese 350 YTL' para vereceğini yazdırmış. Maşallah bol keseden atıyorlar" dedi.

Reklam
Reklam

Kendilerinin "Hesap ve hizmet adamı" olduklarını ve bu ülkeye değer katanların, üretenlerin, yetimin, garip gurebanın hakkını kimseye dağıtamayacaklarını kaydeden Yeni, "Biz devletin yani bu milletin parasına el süremeyiz. Benim şahsımda da herkese 350 YTL verecek para yok. Demek ki Sayın Haluk Koç'un var ki verecekmiş" diye konuştu.

Şehit cenazeleri üzerinden siyaset yapanları eleştirirken de, "Geçmişte onların neler yapamadıklarını gördük" diyen Ahmet Yeni, bayrak, vatan, millet ve şehitlerin aziz Türk milleti için büyük değerler olduğunu bu değerleri oya tahvil etmek isteyenlerin yanlış yolda bulunduğunu sözlerine ekledi.