Chp'li Küçükköy Beldiye Başkanı Kazadan Sıyrıklarla Kurtuldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’in, Ankara dönüşü makam aracının sağ...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’in, Ankara dönüşü makam aracının sağ arka lastiği patladı. Yol kenarındaki tarlaya savrulan araçta Başkan Ergin şoförü ve koruması hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza sabah saatlerinde Bergama’nın Ovacık beldesi yakınlarında meydana geldi. CHP'li Küçükköy Belde Belediye Başkanı Mesut Ergin’in de içinde bulunduğu Ali Uludağ yönetimindeki 10 BAK 01 plakalı makam otomobili, arka lastiğinin patlaması sonucunda, önce refüjlere sonrada yol kenarındaki bir tarlaya uçtu. Kazada makam aracında bulunan şoför ve güvenlik personeli ile Belediye Başkanı Mesut Ergin ufak sıyrıklarla kurtulurken, makam aracı kullanılmaz hale geldi. Bergama Devlet Hastanesine kaldırılan Mesut Ergin ve beraberindeki şoför ve güvenlik görevlisinin hayati bir tehlikesinin bulunmadığı, Ergin’in omurunda hafif bir ezilme olduğu öğrenildi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturma sürüyor.(BT)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: