Chp’li Meclis Üyelerinden Tbmm Protestosu

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisi üyeleri TBMM’nin olağanüstü toplanmamasını protesto etmek için Ağustos...

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisi üyeleri TBMM’nin olağanüstü toplanmamasını protesto etmek için Ağustos ayının ilk toplantısına katılmadı.

CHP’li İl Genel Meclisi üyeleri saat 14.00’te başlayan Ağustos ayı ilk çalışma toplantısına katılmayarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı. Grup adına basın açıklamasını CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı yaptı. Salıcı, toplantıya az sayıda CHP’li üyenin katılacağını ifade ederek, Türkiye’nin çok ciddi sorunlarını bulunduğu bu dönemde TBMM’nin açık olması gerektiğini ifade etti. Salıcı, CHP grubu olarak Meclis’in toplanması için imza topladıklarını belirterek, “Bugün buradaki tavrımız, Meclis’in açılmamasını protesto ve demokratik kurulların çalıştırılmamasına dikkat çekmektir. Yarın da TBMM’ye gidip açılması için CHP grubuna katılacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Salıcı ayrıca toplantıya katılan CHP’li İl Genel Meclisi üyelerinin, İzmir Foça’da şehit olan Özkan Ateşli’nin evinin bulunduğu sokağın isminin ‘Şehit Özkan Ateşli Sokağı’ olarak değiştirilmesi için önerge vereceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: