CHP'li meclis üyesi kayboldu

Çayırova Belediye Meclisi üyesi Vahap Hatipoğlu'ndan 4 Ağustos Salı gününden itibaren haber alınamıyor.

KOCAELİ (İHA) - Borç ödemek için gittiği İstanbul'da sırra kadem basan Hatipoğlu'nun hayatından endişe ediliyor.

CHP ESKİ KADIN KOLLARI BAŞKANI DA KAYIP

29 Mart seçimlerinde CHP'den Çayırova belediyesi meclis üyesi seçilen Vahap Hatipoğlu, 4 Ağustos Salı günü borç ödemek için özel aracı ile İstanbul'a gitti. Akşam saatlerinde yakınları ile son görüşmeyi yapan ve Çayırova'ya dönmek için yolda olduğunu bildiren Hatipoğlu'nun telefonu bu aramanın ardından kapandı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Bir süre önce Çayırova'da Berigel Et Mangal tesislerinin açılışını yaparak ticarete atılan Vahap Hatipoğlu, kendisine ait 41 AD 283 plakalı özel aracı gittiği İstanbul'dan geri dönmeyince ailesi polise başvurdu. Ailesinin müracaatının ardından polise harekete geçti.

Reklam
Reklam

Olayın duyulmasının ardından CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya gözetiminde bir araştırma komisyonu kuruldu. Erenkaya, yetkililerden bilgi alırken, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın da Hatipoğlu'nu aramak için devreye girdiği kaydedildi.

Hatipoğlu'nun kaybolmasının ardından kimliği meçhul bir kişinin telefonla eşini arayarak tehdit ettiği ve kocasının ellerinden olduğunu söylediği, ancak polise başvurmamasını istediği ileri sürüldü.