Chp'li Milletvekilleri Destek Için Hastane Personeli Kıyafeti Giydiler

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, Çelebi ile Çam, beraberindeki DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu ve Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işten çıkarılan 98

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, Çelebi ile Çam, beraberindeki DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu ve Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işten çıkarılan 98 işçinin temsilcileriyle birlikte TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Çelebi ve Çam, işçilere destek vermek için basın toplantı salonuna hastane personelinin giydiği yeşil renkli kıyafetle geldi.
Türkiye'de sendikalı olmanın, temel hak ve özgürlükleri kullanmanın bedelinin işten atılma olduğunu belirten Çelebi, işten atılan işçilerin büyük bir mücadele verdiğini ve işçilerin yanında olduklarını söyledi.
DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu ise, Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işçilerin sendikalı oldukları için işten çıkartıldıklarını öne sürdü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: