Chp’li Milletvekillerinin Şanlıurfa Temasları Sürüyor

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak için bir süredir Şanlıurfa’da bulunan CHP’li milletvekillerinin oluşturduğu heyet, ziyaretlerini...

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak için bir süredir Şanlıurfa’da bulunan CHP’li milletvekillerinin oluşturduğu heyet, ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Şanlıurfa İl Başkan Vekili Aydın Paydaş, CHP Karaköprü Belde Başkanı Kenan Karataş, İl Yönetiminden Mehmet Aykaç, Halil Kansu ve Bekir Akıl'dan oluşan heyet, Şanlıurfa Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastane bahçesinde hasta yakınları ile tek tek görüşen CHP heyeti, sorunları dinleyip notlar aldı.

Reklam
Reklam

CHP’li vekiller, Şanlıurfa’nın sorunlarını yakından bildiklerini belirterek, "Bugün de vatandaşlarımızla birlikte olmak için hastaneye geldik ve gördük ki hakikaten Şanlıurfa’nın birçok sorunu var. Bu sorunları bir rapor hazırlayarak hem genel merkezimize hem de gerekli mercilere ileteceğiz" dedi.

Vatandaşlar özellikle Hilvanlı olan CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal’a sorunlarını iletirken,

heyet hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hastaneden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: