Chp’li Özdöl’den Kızılay Eleştirisi

CHP Edirne İl Başkanı Avukat Teoman Özdöl, Kızılay Edirne Şubesi’ne genel merkez tarafından yeni bir...

CHP Edirne İl Başkanı Avukat Teoman Özdöl, Kızılay Edirne Şubesi’ne genel merkez tarafından yeni bir yönetim atanmasıyla ilgili olarak, “Bu bir siyasi hamledir. Kızılay’ı kendi başına bıraksınlar” açıklamasını yaptı.

Kızılay Edirne Şube Başkanı Avukat Metin Kıray’ın görevden alınıp yerine Edirneli İşadamı Kadir Çakay başkanlığında yeni bir yönetimin atanmasının yankıları sürüyor. CHP İl Başkanı Özdöl, yeni yönetimin AKP’li isimlerden oluştuğuna dikkat çekerek şu açıklamaları yaptı:

“Kızılay Edirne Şubesi’ne AKP’li bir kadronun atanması tamamen siyasi bir hamledir. Biz buradan siyasi iktidardan Kızılay’ı rahat bırakmalarını istiyoruz. Kızılay’ı kendi başına bırakın. Bırakın ki muhtaç insanlara yardım eden bir kuruluşa siyaset bulaşmasın.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: