CHP'li Özgümüş Genç Işadamlarını Ziyaret Etti

CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Genç İşadamları Derneği’nin kentin geleceğine yön verecek en önemli kuruluşlardan...

CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Genç İşadamları Derneği’nin kentin geleceğine yön verecek en önemli kuruluşlardan biri olduğunu söyledi.

Adana Genç İşadamları Derneği’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Gülcan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir süre sohbet eden Milletvekili Özgümüş, ‘Marina Port’ gibi heyecan veren projeleri gündeme getiren AGİAD’a başarılar diledi.

AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, TBMM’de Adana Sanayi Odası Başkanlığı yapmış başarılı bir sanayicinin Adana’yı temsil etmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, “Özgümüş’ü bizi en iyi anlayacak milletvekillerimizden biri olarak görüyoruz. Ziyaretleri ve her zaman yanımızda olacaklarını ifade eden açıklamalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Hedefi daha yaşanabilir bir Adana için çalışmak olan bizler gibi gönüllü kuruluşların Milletvekili desteği alması çok önemli. Projelerimizi ve hedeflerimizi paylaştık.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: