Chp’li Öztrak: “tutanaklar, Kimin İçine Sinebilir Ki?”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, İmralı görüşmelerine ilişkin tutanakların içeriğinin kabul edilemeyeceğini belirterek,...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, İmralı görüşmelerine ilişkin tutanakların içeriğinin kabul edilemeyeceğini belirterek, “Bu gelişmelerin milletin içine hiçbir şekilde sinmeyeceği kanaatindeyim” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında İmralı görüşmelerine ilişkin olduğu iddia edilen tutanakların basına sızdırılması ile ilgili tartışmaları değerlendirdi. Öztrak, CHP olarak baştan beri iktidara ‘bu görüşmeler konusunda kamuoyuna bilgi verin, ele alınan konular milletin içine sinsin, bu görüşmelerde kendi ikbalinizi gözetmeyin, görüşmelerin her safhasında anamuhalefete, muhalefete, TBMM’ye bilgi verin ki ortalık böyle karmakarışık olmasın’ dediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

“Çıkan şu tutaraklara bakın, bu kimin içine sinebilir ki” diyen Öztark, tutanaklara göre terör örgütü başının ‘Ben iktidarla koalisyon yapıyorum, bu iktidarı iktidarda tutan benim’ dediğini ve Bunun kabul edilemeyeceğini söyledi. Abdullah Öcalan’ın ‘Dediklerim olmazsa da 50 bin başıbozukla dünyayı dar ederim’ diyerek tehdit savurduğunu belirten Öztrak, “Kimsin? Kusura bakmayın ama bu iş yeniden çok ciddi sabun operasına dönüyor ve bu gelişmelerin de milletin içine hiçbir şekilde sinmeyeceği kanaatindeyim” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: