CHP'li Serindağ'dan Bakan Çağlayan’a Suriye sorunu ile ilgili soru önergesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, özellikle zedelenen Türkiye-Suriye ilişkileriyle ilgili olarak Ekonomi...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, özellikle zedelenen Türkiye-Suriye ilişkileriyle ilgili olarak Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın cevaplaması için TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.

Önergesinde Suriye politikasının en çok Gaziantep’i olumsuz derecede etkilediğine değinen Serindağ, ihracatta yüzde 30'luk bir düşüş olduğunu belirtti.

Suriye dışındaki Ortadoğu ülkelerine transit geçişlerde yaşanan zorluklara da vurgu yapan Serindağ, sosyal ilişkilerin yanı sıra akrabalık ilişkilerinin de zedelendiği kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz