CHP'li Tekin’den Horonlu Balık Sezonu Açılışı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Beykoz Poyraz köyü balıkçılarıyla birlikte avlanma...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Beykoz Poyraz köyü balıkçılarıyla birlikte avlanma sezonunu açtı. Balıkçılarla denize açılan Tekin, teknede şarkı söyleyip horon oynadı.

Tekin, balık sezonunun açılışı sebebiyle Poyraz köyü balıkçılarıyla bir araya geldi. Tekin'e CHP Beykoz İlçe Başkanı Hızır Yılmaz ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Beraberindeki partililerle köy kahvesinde bir süre oturup balıkçılarla sohbet eden Tekin, Poyrazlıların sorunlarını dinledi. Saat 00.00’ı gösterdiğinde bir tekneyle denize açılan Tekin, 15 dakikalık gezinin ardından karaya geri döndü. Tekin beraberindekilerle teknede şarkı söyleyip horon oynadı.

Reklam
Reklam

Tekin, kısa gezintinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Balıkçıların bir araya gelip örgütlenemediklerini söyleyen Tekin, bu sorunun sadece balıkçılarla sınırlı olmadığını, kamuoyunda bilinen sendikalar, sivil toplum örgütlerinin de bu sorunu yaşadığını savundu. Yöneticilerin balıkçı esnafını fazla önemsemediğini iddia eden Tekin, “Maalesef herşeyde olduğu gibi bu işte de yöneticiler tarafından bir yasa hazırlanmış değildir. Şu anda arkadaşlarımız sadece günübirlik şeylerle yönetiliyor. İvedilikle yapılması gereken bir yasaya bağlanması gerekiyor. Dünya kriterleri neyse aynısının uygulanması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: