CHP'li Toprak: Engin Ardıç'ın sözleri kabul edilemez

CHP İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak, gazeteci yazar Engin Ardıç'ın, köşesinde, İstanbul Milletvekili Şafak Pavey'e yönelik,...

CHP İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak, gazeteci yazar Engin Ardıç'ın, köşesinde, İstanbul Milletvekili Şafak Pavey'e yönelik, "Hem özürlü hem CHP'li" ifadesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.
Konuya ilişkin Meclis'te bir basın toplantısı düzenleyen Toprak, "CHP'yi eleştirirken, tam kelime olarak söylüyorum, 'Hem özürlü hem CHP'li Şafak Pavey kanalıyla dikkat çekmek istiyorlar' gibi bir cümle kurmuş. Bu cümle kabul edilemez. Özürlü lafı kabul edilemez. Şafak Pavey'in nasıl engelli olduğunu duyacak olsa insanların gözleri yaşarır. 17 yaşındaki bir çocuğu hızla gelen metronun altından kurtarmak için, kendini atıyor, o çocuğu kurtarıyor kendisi maalesef kolunu ve bacağını kaybediyor." dedi.
Toprak, Ardıç'ın kınanmasını ve artık köşe yazı yazmaması gerektiğini savundu. AK Parti Grup Başkanvekilleriyle görüştüğünü dile getiren Toprak, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın teklifini bugün yollayacaklarını belirterek, "Umuyorum önümüzdeki günlerde 4 partinin işbirliği ile bu tür bir yasayı çıkartabiliriz. Çıkartmamak bu Meclis'in ayıbıdır diye düşünüyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz