Chp'li Vekil Sakine Öz Kula’da Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, Manisa'nın Kula ilçesindeki vatandaşlar ve pazarcı esnafını...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, Manisa'nın Kula ilçesindeki vatandaşlar ve pazarcı esnafını ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi. Öz'e ziyaretinde CHP Kula İlçe Başkanı Halit Ertılmaz, Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar ile partili üyeler de eşlik etti.

Meclisteki yoğun çalışma mesaisinden arta kalan zamanlarını Manisa ve ilçelerindeki vatandaşlarla birlikte geçirmeye özen gösterdiklerini belirten CHP Manisa Milletvekili Öz, pazarcı esnafı ile uzun uzun sohbet edip, sorunları hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Küçük esnafın sorunlarının CHP iktidar ile birlikte sona ereceğini belirten Sakin Öz, "Yapılan zamlarla ağır darbe alan küçük esnaf, bırakın yanında birilerini istihdam etmeyi, kendi masraflarını bile çıkarmakta zorlanır duruma geldi. Öz İlçe pazarında görüldüğü gibi kimse yok alışveriş yapılmıyor gerçekten vatandaşımızın durumu zor. Bizler milletin vekilleriyiz ve milletin Meclis’teki sesi ve yüreği olmak durumundayız. Bunun içinde sizleri ziyaret edip dertlerinizi dinlemek, istek ve tepkilerinizi almak zorundayız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: