CHP'li Vekil Seçer'den, Yeşil'e ziyaret

CHP Mersin Milletvekilli Vahap Seçer, CHP Akdeniz Belediye Başkan A. Adayı Makine Mühendisi Mehmet Yeşil'i seçim ofisinde ziyaret etti.

CHP Mersin Milletvekilli Vahap Seçer, CHP Akdeniz Belediye Başkan A. Adayı Makine Mühendisi Mehmet Yeşil'i seçim ofisinde ziyaret etti. CHP'nin Akdeniz'de kazanması için aday olsa da olmasa da tüm gücüyle çalışacağını vurgulayan Yeşil, aday olsa da olmasa da çalışacağını kaydetti.

CHP Mersin Milletvekilli Vahap Seçer, CHP Akdeniz Belediye Başkan A. Adayı Makine Mühendisi Mehmet Yeşil'i seçim ofisinde ziyaret etti. Vekil Seçer'i Çamlıbel Mahallesindeki seçim ofisinin girişinde sıcak bir ilgiyle karşılayan Yeşil, bu ziyaretin kendisini mutlu ettiğini ve geldiği için de teşekkür etti. CHP'nin Mersin Milletvekillerinin çok iyi çalıştığına dikkat çeken Yeşil, bu durumun kendilerini çok sevindirdiğini kaydetti. Başkan olduğu takdirde de Partiyle ve partinin vekilleriyle çok iyi bir diyalog içerisinde olacağını ve vekillerin deneyimlerinden yararlanacağını söyleyen Yeşil, örgütlü gücün daima başarıyı yakaladığına dikkat çekti. CHP'nin Akdeniz'de kazanması için aday olsa da olmasa tüm gücüyle çalışacağını vurgulayan Yeşil, adayların değil partinin esas alınması gerektiğini kaydetti. 30 Mart'ta Akdeniz Belediyesinin kazanılması için herkesin çalışması gerektiğini dile getiren Yeşil, Başkan olduğu takdirde Akdeniz'i örnek cazibe ilçe haline getireceğini anlattı. Akdeniz'in hak ettiği yere gelmesi için var gücüyle mücadele edeceğinin altınız çizen Yeşil, Akdeniz Mersin'in kalbidir Akdeniz kalkınırsa Mersin kalkınır diye düşünüyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yeşil'in örgütten gelen biri olduğunu ve kendisini çok iyi tanıdıklarını hatırlatan CHP Mersin Milletvekilli Vahap Seçer, Yeşil'e başarılar dileğinde bulundu.

Konuşmalarının ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: