Chp'li Vekiller Kaza Yaptı: 5 Yaralı

Bir dizi parti programı için Mersin'de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Mersin Milletvekili...

Bir dizi parti programı için Mersin'de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve Ankara İl Başkanı Fahri Yıldırım'ın bulunduğu otomobilin TIR ile çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 11.00 sıralarında merkez Mezitli ilçesi Tece beldesi Salih Kavşağı'nda meydana geldi. Parti çalışması için Silifke ilçesine giden CHP'lilerin bulunduğu Veli Çanöz yönetimindeki 06 MMR 09 plakalı otomobil, kavşakta dönüş yapmaya çalışan Mehmet Ali Havuçgil yönetimindeki 34 DF 6307 plakalı TIR'a çarparak yan yattı. Otomobilde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Ankara İl Başkanı Fahri Yıldırım, Akkaya'nın danışmanı Tayfun Şahin ve araç sürücüsü Veli Çanöz yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulans ve polis araçlarıyla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kazayı duyan CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, İl Başkanı Mehmet Faruk Akar da hastaneye gelerek yaralıların tedavisi hakkında bilgi aldı. Hastane yetkilileri 5 yaralının da durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Kazaya karışan TIR sürücüsü Mehmet Ali Havuçgil gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: