CHP'nin 91. Kuruluş Yıl Dönümü

KOCAELİ (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP), 91'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karamürsel ilçesinde tören düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP), 91'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karamürsel ilçesinde tören düzenlendi. Atatürk Anıtı'ndaki törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk bırakıldı. CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, burada yaptığı konuşmada, CHP'nin Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran siyasi parti olduğunu belirtti. Topluma örnek olan bir siyasi oluşumda çalıştıklarını vurgulayan Yazar, "Barışın, demokrasinin, adaletin, insan haklarının ve temel hak ve özgürlüklerin bu ülkede tek teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi, geçmişten aldığı gücü ve birikimi yarınlara değişim ve güçlü bir Türkiye umuduyla taşıyacak. Tıpkı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da haklının ve halkın yanında olmaya devam edecektir" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: