Chp'nin Adalet Yürüyüş'nde 2. Gün (11)

CHP'LİLER 'ADALET YÜRÜYÜŞÜ' KAMPINDA GECEYİ TÜRKÜLER SÖYLEYEREK GEÇİRİYOR Mustafa TURAPOĞLU/ANKARA,(DHA) - 'ADALET Yürüyüşü'nün 2'nci gününde Kahramankazan ilçesi yakınlarında oluşturulan kampta geceyi

CHP'LİLER 'ADALET YÜRÜYÜŞÜ' KAMPINDA GECEYİ TÜRKÜLER SÖYLEYEREK GEÇİRİYOR

Mustafa TURAPOĞLU/ANKARA,(DHA) - 'ADALET Yürüyüşü'nün 2'nci gününde Kahramankazan ilçesi yakınlarında oluşturulan kampta geceyi geçiren CHP'liler, geceyi türküler söyleyerek geçiriyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin 'Adalet Yürüyüşü'nün 2'nci gününde, Kahramankazan ilçesi yakınlarında oluşturulan kampta bekleyişleri sürüyor.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kendisi için tahsis edilen karavanda dinlenirken, beraberinde yürüyüşe katılanların türküler söyleyip "Adalet" şeklinde slogan attıkları görüldü. Türkülere CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da katılırken, yol kenarlarına da güvenlik amacıyla bariyerler konuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: