CHP'nin Kuruluşunun 89. Yıl Dönümü

ŞANLIURFA (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa İl Başkanlığı'nca tören düzenlendi.

ŞANLIURFA (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa İl Başkanlığı'nca tören düzenlendi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, CHP İl Başkan Yardımcısı Aydın Paydaş ve beraberindeki partililer, kuruluş yıl dönümü etkinliği için Şehitler Abidesi tören alanında bir araya geldi.

Partililer, Atatürk Anıtı'na çelenk koyup, saygı duruşunda bulundu.

İl Başkanı Paydaş burada yaptığı konuşmada, partisinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923'te kurulduğunu hatırlattı.

Reklam
Reklam

Partinin kuruluş yıl dönümünü Afyonkarahisar'daki patlama nedeniyle mütevazi bir törenle kutladıklarını belirten Paydaş şunları kaydetti:

"CHP, Türkiye Cumhuriyeti'nin laik, bağımsız, onurlu ve çağdaş bir devlet olması için dün çalışmıştı, bugünde yarın da çalışmaya devam edecektir. 9 Eylül ruhunu taşıyan tüm yurttaşlarımız için partimizin kuruluş yıl dönümünün hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim."

Muhabir: Rauf Maltaş / Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: