CHP'nin Kuruluşunun 89. Yıl Dönümü Bandırma'da Kutlandı

CHP'nin kuruluşunun 89. yıl dönümü Bandırma'da kutlandı.

CHP'nin kuruluşunun 89. yıl dönümü Bandırma'da kutlandı.

CHP İlçe Başkanı Metin Ok'un Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi imtihandan geçtiğini belirterek, "Afyon'da 25 Mehmetçiğimizi kaybettiğimizde hepimizin yüreklerini acılar dağladı. Ve hepimiz işte bugün coşkuyla kutlamak istediğimiz CHP'nin kuruluş yıl dönümünde buruk bir sevinç içindeyiz. Sevinemiyoruz, çünkü Türkiye'de 3-5 Mehmet ölmüyor, oluk oluk kan akıyor" dedi.

Reklam
Reklam

CHP İlçe Başkanı Ok ise partinin kurulduğu günden bugüne Türk siyasi hayatına adını adeta tırnaklarıyla kazıdığını ifade ederek, "Bugünlere kadar siyasi alanda tek başına dimdik ayakta duran partinin üyeleri ve yöneticileri olarak görev almaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Ahmet Pesen / Tarık Üzgün / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: