CHP'ye, 70 Kişi Üye Oldu

Niğde'de Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) köy ve kasabalardan gelen yaklaşık 70 kişi üye oldu.

Niğde'de Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) köy ve kasabalardan gelen yaklaşık 70 kişi üye oldu.

CHP İl Teşkilatı Toplantı Salonun'da düzenlenen üyelik ve rozet takma törenine Niğde CHP Milletvekili Doğan Şafak ve partililer katıldı.

Niğde'nin Ağcaşar köyü ile Alay, Orhanlı, İnli beldesinden yaklaşık 70 kişi CHP Partisine üye olduğunu belirten Şafak, şunları ifade etti:

"Tabii ki biz parti olarak tamamen halkın sorunları ile uğraşıyoruz. Bu sorunlara çözüm yolları arıyoruz, sorunlarının yanında yer alıyor, anlıyor ve hissediyoruz. Gün geçtikçe insanlar bize güveniyor ve inanıyor, Cumhuriyetin kuruluşundan bu güne kadar 89 yıldır ayaktayız. Bu nedenle de partimize insanlar katılıyor. Bu katılımlar önümüzdeki günlerde artarak devam edecek her ayın 15 törenler düzenleyerek bu katılımları gerçekleştireceğiz. Partimize katıldıkları ve gönül verdikleri için arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından yeni üyelere rozetleri takıldı.

Muhabir: Betül Abbak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: