CHP'ye katkısı Türkiye çapında olacak

Mersin'de 'Karaoğlan' diye çağrılan CHP Yenişehir A.Adayı Murat Suatoğlu, çarşıda, vatandaşların sorunlarını dinlemesi ile dikkat çekiyor.

İçinden çıktığı halk kesiminin bütün özelliklerini yakından bilen, güler yüzlülüğü, insanlara candan yaklaşımı, genç ve dinamikliğiyle halk tarafından sevilen ve bu nedenle 'Karaoğlan' diye çağrılan CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Murat Suatoğlu, çarşıda, pazarda, sokakta her yerde vatandaşların sorunlarını dinlemesi ile dikkat çekiyor.

Suatoğlu,"Halkımızla olmak onurdur, halkın içinde olmak görevimizdir. Halkımızın sorunları bizim sorunlarımız. Gündüz çalışmalarımızın yanı sıra gece de halkımızla oluyor, davetlerine katılıyor, sorunlarına, dertlerine, sevinçlerine ortak oluyoruz. Çünkü biz halkın içinden geldim. Onları en iyi biz anlarız" dedi.

Reklam
Reklam

Halkın içinden gelen biri olarak, önceliğin vatandaşın olduğunu ifade eden Suatoğlu, sürekli vatandaşlarla bir araya geldiğini, sorunlarını tek tek not alarak vatandaşın taleplerini değerlendirdiğini belirtti.

Suatoğlu, "Başkan seçildiğim takdirde Yenişehir halkıyla kucaklaşacağım" ifadesini kullandı. "Hizmet en baş görevimiz olacak. Önemli olan ilçeyi geleceğe taşıyacak projelerdir" diyen Suatoğlu, belediye başkanı olması durumunda da halkın içinden biri olarak sadece halka hizmet vermek için çalışacağını anlattı. Arkasında hiçbir gücün ve maddi desteğin olmadığına da değinen belediye başkan aday adayı Murat Suatoğlu, Yenişehirlilerden aldığı güçle ve yüreğiyle bu yola baş koyduğunu belirtti.

Halkla birlikte belediyeye talip olduklarını ifade eden Suatoğlu, "İlçe için plan ve projelerimi alanında uzman ekibimizle hazırladık. Yenişehir'de büyüdüm ve sorunlarını çok iyi biliyorum. En büyük hedefim istihdam alanları yaratmak. Sağlık ve kentsel dönüşümde de projelerim hazır. Toplumun her kesiminden destek alacağımı biliyorum. Bu partimiz açısından da önemli bir adım. Benim CHP'ye katkım Türkiye çapında olacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: