Chris Evans Ve Marvel Sevgili Olsalar, Marvel Şimdi Çok Mutlu Olurdu...

Ünlü aktör Captain America rolüyle ilgili bir soru yöneltilince evladiyelik cevap verdi resmen. Dur be sevgili Evans, az buçuk ağırdan al...

Marvel sinematik evreniyle ilgili muhtemelen bize en çok sorduğunuz şeylerin başını, öncelikle “Hangi sırayla izlemeliyim?” çekiyor, sonra da aktörlerin kontrat meseleleri. Bildiğiniz gibi, Marvel’ın güzide kahramanları olarak tanıyıp sevdiğimiz oyuncuların bir çoğunun sözleşmesi Avengers: Infinity War Part II ile birlikte sonlanıyor. Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey Jr… Bu isimler MCU’nun yapıtaşları olduğundan, kontrat bitimiyle birlikte ne olacağı haliyle baya önemli bir mesele.

Bu denklemin Marvel tarafını bilmemiz pek mümkün değil, ama en azından, Chris Evans, kendisini ilgilendiren kısım için geçenlerde bir hayli net konuştu. “Bakın, eğer Marvel beni istiyorsa bana sahip” diyen aktör, “Daha önce hiç böyle bir ilişkim… Yani, özgeçmişime bakın. Ben setlerde durup ‘Ah, bu film berbat olacak değil mi?’ demeye alışığım. Marvel ise harika filmler yapma konusunda kendisini durduramıyor, uykularında bile harika filmler yapıyorlar. Harika yönetmenler, yapımcılar, aktörler ve senaryolar var burada, bir aktör için oyun parkı gibi resmen. İlk başta katılmak için bu kadar tereddütlü olduğuma inanamıyordum. Hayal edebiliyor musunuz? Kendimi asla affetmezdim!”

Reklam
Reklam