Cıbıltepe'de Futbol Kamp Merkezinin Yapılması

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, "Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde yapımına başlanan futbol sahaları sayesinde, futbol takımlarının, kamp dönemlerini Sarıkamış'ta geçirmelerini hedefliyoruz"

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, "Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde yapımına başlanan futbol sahaları sayesinde, futbol takımlarının, kamp dönemlerini Sarıkamış'ta geçirmelerini hedefliyoruz" dedi. Toksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 12 ay sürdürülebilir turizm anlayışıyla yol haritası oluşturduklarını söyledi. Sadece kış turizmi ile değil, aynı zamanda yazında Cıbıltepe'nin hareketil olması için çalışma yürüttüklerini belirten Toksoy şöyle konuştu: "İlçede yalnızca kış turizmi ile bu çarkın dönmesinin mümkün olmayacağı bir gerçek. Amacımız kış, turizmi, yayla turizmi, inanç turizminin yanısıra sportif faaliyetler ilgili hem ulusal, hemde uluslararası organizasyonları Sarıkamış'a taşımak. Bunun için Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yapımına başlanan futbol sahalarıyla takımlarını yaz kampları için buraya getirmeyi planlıyoruz. Şu anda bir antrenman, bir de standartlara uygun futbol sahası inşaatı devam ediyor. Çalışmalarımız bu hızla devam gelecek yıl büyük takımlarımızın antrenmanlarını bu sahalarda izleme imkanı bulacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: