Çiçek Anneler İş Başında

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde bulunan bayan personeller Çorlu’nun çiçek anneleri oldu. Çorlu’nun dört...

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde bulunan bayan personeller Çorlu’nun çiçek anneleri oldu. Çorlu’nun dört bir yanına yeni çiçekleri eken anneler Çorlu’nun yeşillenmesinde en büyük rol oynuyor.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde bulunan bayan personel gün geçmiyor ki Çorlu’nun her gün farklı bir köşesini yeşillendiriyor. Yeni ekmiş oldukları çiçekler ile Çorlu’yu çiçek bahçesine dönüştüren bayanlar Çorlu halkı tarafından Çorlu’nun çiçek anneleri unvanını aldı.

Geçtiğimiz gün içinde de Vergi Dairesi kısmında bulunan orta refüjde ki toprak zemine yeni çiçekleri eken bayan personel burada da güzel bir çalışma yaptı. Sıcak havaya rağmen işlerinden taviz vermeyen bayan personel Çorlu halkı tarafından büyük takdir ile karşılanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: