Çiçek: Meclis'in Olağanüstü Toplanması Için Bugün Çağrı Yapacağız

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, CHP'nin olağanüstü toplanma çağrısı nedeniyle bugün Meclis'in...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, CHP'nin olağanüstü toplanma çağrısı nedeniyle bugün Meclis'in 14 Ağustos günü toplanması yönünde bir duyuru yapacaklarını bildirdi. Çiçek, toplantıya katılıp katılmamanın milletvekilleri ve parti gruplarının bileceği iş olduğunu kaydetti.

Meclis'te basın mensuplarının CHP'nin TBMM'yi olağanüstü toplanmaya çağırmasıyla ilgili sorularını cevaplayan Çiçek, 30'un üzerindeki uygulamayı dikkate alarak konuyu değerlendirdiklerini ifade etti. Çiçek, "Bilinen usuller çerçevesinde gerekli duyuruların yapılması gerekiyor. '14 Ağustos günü toplansın' diye bu duyuruyu bugünden itibaren yapacağız." dedi.

Reklam
Reklam

CHP'nin çağrısına AK Parti ve MHP'nin olumsuz cevap verdiğinin hatırlatılması üzerine Çiçek, kendilerinin çağrı yapacaklarını, geri kalanın milletvekillerinin ve parti gruplarının bileceği iş olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: