Çiçek sevgisi başına dert oldu

RİZE (İHA) - Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yıldönümü kutlamaları sırasında tören alanından "hatıra" olsun diye çiçek almak isterken çıkan tartışmada polisten dayak yediğini söyleyen Mehmet Dilsiz, haksızlığa uğradığını öne sürdü.

Çiçek sevgisi başına dert olan Mehmet Dilsiz (35), tören alanından hatıra olsun diye çiçek almak isterken çıkan tartışmada polisten dayak yediğini söyledi. Dilsiz başından geçenleri ise şöyle anlattı:
"Töreni izlemeye gitmiştim. Tören bitiminde görevli memurdan tören alanındaki çiçeklerden istedim. Çiçeklerin üzerinde Rize'nin kurtuluşunun 88. yıldönümü yazıyordu. Hatıra olarak almak istemiştim. Çiçeği götürürken başka bir memur çiçeğin zimmetli olduğunu söyleyerek geri almak istedi. Küfürlü konuşunca aramızda tartışma çıktı. Sonra olaya polisler müdahale etti. Ne olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum."

Reklam
Reklam

"Bir çiçek uğruna yüzlerce insanın gözleri önünde meydan dayağı yediğini" belirten Dilsiz, polis tarafından götürüldüğü hastanede doktor raporu alamadığını da ileri sürerek, "Hastanede doktorlara nefes almakta güçlük çektiğimi söyledim. Bana film çekildi. Filmimi bana göstermediler. Her tarafım kan içinde kalmasına rağmen bana 1 gün bile rapor verilmedi. 3 polis memuru ben onları dövmüşüm gibi rapor aldı. Daha sonra polise mukavemette bulunduğun gerekçesiyle hakim önüne çıkartıldım. Ben haksızlığa uğradım. Bana rapor vermeyen doktordan şikayetçi olacağım" diye konuştu.