Çiçekler burs açacak

İş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri, İTÜ ve Başarım Sensin Derneği'nin düzenlediği 'Çiçeklenen Burslar' kampanyası için bir araya geldi.

Başarılı ancak maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerine destek olan Başarım Sensin Derneği, İTÜ Rektörlüğü'yle 'Çiçeklenen Burslar' adlı kampanyada iş birliği yaptı. Şule Argüder başkanlığındaki derneğe üye olan iş ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri, önceki gün İTÜ Ayazağa Yerleşkesi'nde düzenlenen çiçek tasarım atölyesine katıldı.

Katılımcılara teşekkür belgesi
Atölyenin eğitmenliğini, İTÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Telem Gök Sadıkoğlu yaparak çiçek tasarımı hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Ardından çiçekler arasından dilediklerini seçen katılımcılar, kendi tasarımlarını yaptı. Renkli görüntülere sahne olan atölyenin sonunda çiçekler, müzayede yöntemiyle satıldı. Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, elde edilen gelirin İTÜ'lü kız öğrencilere burs olarak aktarılacağını söyledi. Etkinlik, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca'nın katılımcılara teşekkür belgesi sunmasıyla sona erdi.