Çift Geyik Karaca 76’ncı Mağazasını Bursa'da Açtı

Erkek giyimin öncü firmalarından Çift Geyik Karaca, Bursa’daki beşinci, Türkiye genelindeki 76’ncı şubesini Setbaşı'nda törenle...

Erkek giyimin öncü firmalarından Çift Geyik Karaca, Bursa’daki beşinci, Türkiye genelindeki 76’ncı şubesini Setbaşı'nda törenle açtı.

Yeni mağaza Bursa Valisi Şahabettin Harput, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Çift Geyik Karaca Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güneş ve Onursal Başkan Fethi Güneş ile çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı. Yapılan duaların ardından mağazanın açılış kurdelası Vali Harput, İbrahim ve Fethi Güneş tarafından kesildi.

Çift Geyik Karaca Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güneş, markanın 1917'den beri var olduğunu dile getirdi. Güneş, “Çift Geyik Karaca, Bandırma’da kurulan ve 1960 yıllarında 36 ülkeye ihracat yapan ilk Türk tekstil firmasıdır. 2010 yıllarında bünyesine kattığı ünlü markaların tasarımcısı Alfio Bonacchi ile modern hayatın her anına uygun özel tasarımlar üreterek yeni ve modern bir çıkış yakalayan Karaca Giyim, buna ilaveten tamamen genç çizgilerle yeni bir marka olarak TOSS’u oluşturmuş ve 2011'in Mart ayında ise kadın giyimine girmiştir. Günümüze gelince hızla mağaza sayısını artırarak zarafet ve şıklığın adresi olmaya devam etmektedir. Yurt içinde 76'ncı Bursa’da ise 5'inci mağazamızı Setbaşı’nda açmanın heyecınını yaşıyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Bursa Valisi Şahabettin Harput ise “Marka şehir Bursa’ya önemli bir tekstil markası olan Karaca’nın gelmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bursa, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir. Karaca, şehrimizdeki beşinci mağazasını açıyor. Bu da markanın şehrimize gösterdiği ilgiyi göstermektedir.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: